Baystate Consulting Homepage
Forum Home Forum Home > QuickBooks Products > 01 Transaction Pro Deleter
  New Posts New Posts RSS Feed - Item Selection Form Error
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Item Selection Form Error

 Post Reply Post Reply
Author
Message
brown.honet View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 28 May 2009
Location: Springdale, AR
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote brown.honet Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Item Selection Form Error
    Posted: 28 May 2009 at 10:29pm

When trying to select items I am getting the following error:

 
Errror in frmMain: Sub cmdRetrieveTxns_Click 

Line: 487 Object variable or With block variable not set

(Error #91)

 

Also It would be helpful to have a selection option for Active/Inactive that what once can remove items based on it's status.

 

Respectfully -

 

ingram

Back to Top
Administrator View Drop Down
Admin Group
Admin Group


Joined: 01 October 2003
Status: Offline
Points: 2775
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Administrator Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 May 2009 at 8:36am
Can you export and zip your item list and upload to this thread?
 
In QB choose file/utilities/export/lists to IIF - choose items
Zip the file
In the forum thread click POST REPLY
Click the icon that looks like a zip file
Back to Top
brown.honet View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 28 May 2009
Location: Springdale, AR
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote brown.honet Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 May 2009 at 9:30am
 
As requested.
 
Respectfully -
 
ingram
 
Back to Top
Administrator View Drop Down
Admin Group
Admin Group


Joined: 01 October 2003
Status: Offline
Points: 2775
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Administrator Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 May 2009 at 10:53am
Sorry forgot to ask. What version of QuickBooks are you running? Example Pro 2008.
Back to Top
brown.honet View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 28 May 2009
Location: Springdale, AR
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote brown.honet Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 June 2009 at 12:34pm
 
Quickbooks Pro 2007
Back to Top
Administrator View Drop Down
Admin Group
Admin Group


Joined: 01 October 2003
Status: Offline
Points: 2775
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Administrator Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 June 2009 at 3:39pm
A patch has been released today to resolve this issue. Click About/Check for Updates to get version 1.014.
Back to Top
brown.honet View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 28 May 2009
Location: Springdale, AR
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote brown.honet Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 June 2009 at 4:12pm
 
What would be involved in adding an filter type called 'Inactive'? 
 

I am not sure that using ‘Date Modified’ will be as effective.  For example if you have an item in inventory that is still current but has not been modified for a period of time using ‘Date Modified’ will cause the item to be removed.  Also if you have an item that you want to delete/remove and you switch it ‘inactive’ the ‘Date Modified’ is updated with today’s date and as such will not get deleted.  FInally is there some documentation or a post that details the selection criteria?

 

Respectfully –

 

ingram

 
 
Back to Top
Administrator View Drop Down
Admin Group
Admin Group


Joined: 01 October 2003
Status: Offline
Points: 2775
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Administrator Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 June 2009 at 4:28pm
We wanted to get this fixed for you quickly. Adding new features will take more time and would be addressed in a future version.
 
There is a post for filtering transactions but that may not help for items. If you can post here what you would like to see we can add that to the suggested new features list.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.16
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.